Gde Investirati

UKRATKO O NAŠIM EDUKACIJAMA ZA POSLOVNE LJUDE

Dobrodošli u svoju budućnost


Kako bi se Vaš život promenio kada biste živeli u skladu sa samim sobomi onim što zaista jeste? Da li ste ikada razmišljali za šta ste predodređeni u životu?

Namena ovog seminara je da Vam pomogne da otkrijete svrhu svog postojanja. Takođe, pomoći će Vam da sačinite plan koji će Vas snažno pokrenuti napred ka onome za šta ste predodređeni i ukazati na način da promenite sve što Vas sprečava da ostvarite takav život.

Biti u skladu sa sobom je zadatak svakog od nas. Otkrite Vaš put i ono što Vas ispunjava. Iskoristite svoj život kako biste ostvarili ono zbog čega ste tu, bilo kroz osnovno zanimanje ili bar kroz hobi koji će pružiti taj balans koji je hrana za dušu.

Pozovite 063 16 081 16, ili se prijavite online.

Tehnika emocionalne slobode (EFT)


Možda Vam naziv tehnike zvuči neobično. Međutim, emocije su veliki deo naše svakodnevice. Da li ste znali da, kada smo pod stresom, gubimo dve najvažnije sposobnosti: logičko-analitičku i intuitivnu? Možda ste i sami primetili – kada doživljavamo stres (emocionalnu reakciju na ljude i događaje), jako je teško donositi prave odluke. Koliko Vas košta pogrešna odluka?

Tehnika emocionalne slobode je fantastičan alat kojim obezbeđujemo da se brzo vratimo u stanje unutrašnjeg mira. Iz stanja unutrašnjeg mira, na situacije, ljude i događaje reagujemo staloženo, gradimo dobre odnose sa kolegama i donosimo najbolje moguće poslovne odluke.

Pored ovoga, EFT je veoma koristan alat u mnogim profesijama. Ovladavanje ovom tehnikom pruža Vam mnogo širi spektar mogućnosti u radu. EFT je kompatibilan sa svim pristupima, od konvencionalnih do alternativnih.

Pozovite 063 16 081 16 ili se prijavite online.

Tajna uspeha je u vama


Da li vam se desilo da imate sjajnu poslovnu ideju koju ste počeli da sprovodite u delo, a nije vam „uspelo“? Šta ste iz toga zaključili? Da li ste nastavili odlučno za svojom idejom ili je vaša volja i vaš „osećaj“ za ideju promenio svoj tok?

Zamislite da imate sigurno, profesionalno vođstvo eksperta na putu gde počinjete da ostvarujete svoj pun potencijal. Sa lakoćom sprovodite korake do onoga što vi smatrate uspehom? Onda je ova transformaciona dvodnevna radionica upravo za Vas!

Uklonićete
brojne emocionalne i mentalne blokade koje su prepreka na putu do vašeg uspeha. Odmah nakon treninga bićete produktivniji.

Ovo je zaista jedinstven trening. Za razliku od drugih (prodajnih) treninga, ovde nećete učiti tehnike prodaje. Rezultat treninga su promene u vašim osećanjima, uverenjima i načinu na koji poslujete. Otkrićete tajnu uspeha koja zavisi isključivo od Vas!

Pozovite 063 16 081 16 ili se prijavite online.

META Zdravlje - Biološka logika bolesti


Da li ste osoba koja mnogo radi? Osoba od čijeg rada zavise životi onih oko nje? Koliko košta Vas i Vašu porodicu kada ste bolesni?

Zvanična medicina za najveći broj zdravstvanih problema nema odgovora u pogledu uzroka. Istovremeno, sve jasnija je veza između emocija, uma i tela.

Meta zdravlje – biološka logika bolesti je edukacija koja će Vam otvoriti oči na putu prevencije. Svaka bolest je proces koji je nastao kao rezultat određene biološke logike koja je veoma animalistička po prirodi.

Prvi put imate priliku da čujete u Vašoj sredini
fascinantna otkrića poreklom od konvencionalnog uma lekara/onkologa, proširena dodatnim informacijama.

Ovo je nešto što treba da zna svako kome je u interesu što bolje sopstveno zdravlje i zdravlje ljudi oko njega.

Pozovite 063 16 081 16, ili se prijavite online.

Grupni tretmani - celodnevno veliko prolećno i jesenje čišćenje vašeg uma


Velika je verovatnoća da Vas niko nije naučio važnosti održavanja mentalne higijene, bar ne onako kako su Vas naučili higijeni tela. A da li ste nakad čuli da od našeg mentalnog stava mnogo toga zavisi? Život nosi mnoštvo dešavanja svaki dan, a sa mnogo čime ne znamo kako da se nosimo.

Celodnevni grupni tretman je idealna prilika za pravljenje mentalnog „velikog spremanja“, a da pri tome imate i ogromne koristi koje pruža grupni rad. Rešite se dela emocionalnih i mentalnih tereta na ovim jedinstvenim radionicama, u potpuno bezbednom okruženju, vođeni ekspertom na ovom polju.

Pogledajte fascinantne fotografije snimaka energetskog polja pre i posle
grupnog tretmana.

Pozovite 063 16 081 16, ili se prijavite online.