Letovanje, druženje, učenje...

Pridružite nam se na već tradicionalnom letnjem programu Harmony na Pašmanu. Opustite se, zaboravite na svakodnevnicu i u finom društvu i ugodnoj atmosferi poradite na ličnom i duhovnom razvoju.

U okviru letnjeg programa Jasmina vodi radionicu/seminar "Dobrodošli u svoju budućnost", a fakultativno se mogu pohađati grupni tretmani. Celonedeljni program je od 24.06. do 01.07.2016.

Mozete se prijaviti preko našeg Studija i za  bilo koju drugu nedeljnu smenu tokom leta, u periodu od 17.06 do 02.09.2016. Postoji mogucnost organizacije prevoza za svaku smenu u kojoj imamo dovoljno prijavljenih u smeni.

Prijavite se na Harmony program tokom letnjih meseci preko ovog linka. Pozvace vas ljubazni glas iz našeg Studija.

O programu u smeni od 24.6.2016. - “Dobrodošli u svoju budućnost”

voditelj Jasmina Kovačev (Novi Zeland)


Biti u skladu sa samim sobom je zadatak svih nas. Prvi korak ka postizanju onog čemu težimo u svom životu, svesno ili podsvesno, je upoznati sebe.

Da li ste ikada razmišljali za šta ste predodređeni u ovom životu? Pored toga što je namena ovog seminara da vam pomogne da otkrijete svrhu svoga postojanja, a ako je već znate,  da odete na sledeci stepen jasnoće, takođe će vam pomoći da sačinite plan koji će vas snažno pokrenuti napred ka onome za šta ste predodređeni i ukazati na način da promenite ono što vas sprečava da ostvarite takav život. Zakoračite ka putu koji vodi životnom zadovoljstvu, osećaju svrsishodnosti i životne ispunjenosti.

Družićemo se i na jednodnevnom izletu na Kornate sa seminarom u prirodi u smeni od 24.6.2016 god.

Grupni EFT tretmani koji se odrzavaju već tradicionalno svake godine, predstavljaju istinsku mentalnu i emotivnu higijenu. Tokom ove sedmice održaće se 3 dvosatne radionice - fakultativno pod vodjstvom Jasmine Kovačev.


Prijavite se na Harmony program tokom letnjih meseci preko ovog linka