Svesno roditeljstvo

- dvodnevni seminar -

Saznajte mogućnosti EFTa u uspešnom roditeljovanju u prenatalnom, natalnom i postnatalnom periodu. Naučite kako da komunicirate sa svojim detetom kako bi ono postalo jednog dana zdrava i uspešna osoba, ispunjena samopouzdanjem.


Dete se ne formira kada se pojavi problem, nego mnogo ranije, a na vama je da to postignete na vreme. Ovo je seminar za svakog roditelja, a i za svakog ko je bio dete. Možemo promeniti svoju budućnost menjanjem programa iz prošlosti.


I vi ste nekada bili dete i bili podložni roditeljskom programiranju. Nikada nije kasno promenuti svoje programe i krenuti novim pravcem u životu. Naučite novi revolucionarni pogled na prenošenje genetskih karakteristika, osobina i bolesti. Teorija genetskog nasleđa nije uklesana u kamen, a EFT je alatka za realizaciju postulata ove teorije.


Deo seminara „Primena EFTa u promeni genetskih zakonitosti i svesnom roditeljovanju“ otvoriće vam oči za razne teme vezane za vaše potomstvo i vas same. Naučićete i najnovija viđenja naprednih naučnika o genetskom aktiviranju i deaktiviranju, kao i naučiti gde sve možete primeniti EFT u prenatalnom, natalnom i ranom postnatalnom periodu. Svaki roditelj će puno naučiti o sebi, a i o svom detetu. Čak i ako niste roditelj, ovo je seminar koji će vam otvoriti oči i puno pomoći u daljem ličnom razvoju.


Pogledajte komentare ranijih polaznika seminara Svesno roditeljovanje >


Zavirite u sadržaj seminara na ovom linku
.

Prijavite sa na seminar Svesno roditeljstvo na tel: 063 16 081 16, ili online preko ovog linka.