Dobrodošli u svoju budućnost

"Seminar mi je otvorio  nova vrata na putu osvjesćivanja problema i traženja načina kako da ih riješim. Fenomenalne mogućnosti i uputstva za život sa svojom svrhom." Lj.V.

“Dobila sam dosta uvida o tome da sam na pravom putu. Ukoliko ste spremni mnogo toga će vam se ,,otvoriti,, tokom seminara”. E.S.


“Ovim seminarom dobila sam puno bitnih elemenata, kockica koje su falile u slagalici otpočinjanja nastavka rada u skladu sa svrhom. Odgovor na puno pitanja koje nisam ni postavila.” M.M.

“Utisak vrlo dobar i koristan. Ovim seminarom sam dobila uvid u detalje koji su mi se i ranije motali po  umu, a sada su zaokruženi u celini. Detaljna i struktuirana analiza misli za koje  nisam ni znala da su tu, uvidi se čine ne očekivani, povremeno zbunjujući, ali kako seminar teče dalje, dobijala sam vrlo logične i nadahnjujuce uvide." J.R.

"Uz odličan utisak na ovom seminaru sam shvatila da u svom životu nisam bila odlučna po pitanju donošenja odluka o svom životu. Šteta sto ovaj seminar nisam posetila pre 20 god. Svako bi ga trebao pohadjati da proveri da li je na pravom putu, a ako slučajno nije, odličan podsticaj da podje njim." Z.R.