EFT napredni nivo

“Kao polaznik EFT nivoa tri i iz današnjeg iskustva, mogu reći da tek nivo tri pruža mogućnost i da je to početak učenja primene EFTa u profesionalnoj praksi. Nivo 1 i 2 nas tek upoznaju sa temom EFTa i njegovim mogućnostima, to su tek osnove, dok pravo učenje počinje procesom sertifikacije nivoa 2 i na nivou 3. Konkretno meni nivo tri pruža mogućnost da na mnogo dubljem i širem nivou spoznam i usvojim rad na svakoj specifičnoj temi koju obrađujemo, način rada i prilaz toj temi, a samim tim i samog EFTa kao tehnike koja može da pomogne u ličnom razvoju svake osobe i rešavanju mnogih ličnih problema. Moje mišljenje i preporuka je, da svako ko radi sa drugima treba da nastavi kontinuirano učenje putem nivoa 3. Apsolutno i potpuno sam zadovoljna što idem dalje.“

G.P.

 

“Izuzetno sam zadovoljna ovim treningom. Dobijem dublji uvid u sebe i druge, i bolje razumevanje života i zdravlja. Šta to znači, biti zdrav. Kako ukloniti nevidljive, a izuzetno moćne granice koje su nastale tokom života i koje nas sprečavaju da živimo svoj život, upotrebljavati svoje darove i osećati se voljenom i korisnom. Prihvatiti sebe ovakve, kakvi smo. Ovaj trening je trening za život. Uči nas kako upotrebljavati ovaj dragoceni alat i širiti dobro. Hvala za sva Vaša iskustva, koja nam tokom treninga pružate. To je vrlo dragoceno i korisno. Ovaj trening preporučujem svakome, koji želi postati EFT terapeut.”

R.R.B.

 

“Pred svaku telekonferenciju nisam baš potpuno sigurna da li su moji uvidi baš pravi, ali posle svake telekonferencije ja sam ponovo fascinirana i kao da mi se skinula neka magla pa jasnije vidim. I svakog puta se potvrdi da je to ono pravo, jer osećam radost učenja. Puno zahvalnosti za tvoj neverovatan trud da svi mi tako puno dobijemo.”

LJ.S.

 

“Treći nivo studiranja EFTa meni predstavlja neku posebnu ljubav - ne završi se dan, da ne radim ili na sebi ili s klijentima. Naravno to se poznaje u mojim odnosima u našoj porodici, sa susedima: naši odnosi su postali smireni, prijateljski... Način studiranja na trećem stepenu za mene je vrlo prijatan, iako je kompleksan. Mogu reći, da za ono što sam platila, dobijam više nego sam očekivala. Največa zahvala ide Jasmini Kovačev - ima poseban dar preneti znanje na slušatelje. Mnogo me fascinira njezina suptilna percepcija onoga šta radimo mi, slušatelji, kao  i njen način sprečavanja poteškoča uz EFT rad onih, koji tek uče. Do sada još nisam srela predavača, koji bi zaista uložio u rad čitavog sebe - ipak, Jasmini to izvanredno uspeva.”

R.Č.

 

“Smatram telekonferencije izuzetno interesantnim i edukativnim. Kako se kod EFTa radi o tehnikama, i kako smo na prethodnim kursevima naučili pravila, treći kurs se bavio tzv, umetnošćcu izvođenja. Svi znaju kako se vuku figure u šahu, ali da bi neko postao majstor potrebno je mnogo više. To više i to kako - smo učili i vežbali na trećem kursu. Mislim da je nivo tri samo za one koji žele da se posvete dubinskom radu sa EFT, gde se uglavnom daju iskustveni saveti iz prakse, gledaju se drugi majstori kako rade, aktivno se učestvuje u komentarisanju njihovog rada i naučeno se provežbava u radu sa drugima. Na trećem kursu se radi sa finesama, razvijanjem intuicije, afirmisanjem pozitivnog i sl. Interaktivni razgovor sa kolegama i sa tobom su za mene najbolje sredstvo učenja. Onaj ko zaista hoće da izuči EFT do kraja, dobiće mogućnost da to i uradi. Meni je treći kurs doneo zadovoljstvo istraživanja, radost otkrivanja i ispunjenje kada pomognem nekom drugom. Posebno mi se dopadaju tematski pristupi, kao sto smo na jednoj konferenciji odradili, seksualno zlostavljanje, na drugoj alergije itd. Jedva čekam sledecu. Super! Preporučujem ga svima onima koji žele da dožive srećno detinjstvo.”

Z.R.