Svesno roditeljovanje i EFT

“Žalim što nisam imala prilike da poslušam ovakvo predavanje u periodu kada sam se pripremala za materinstvo, ali znači mi i sada. Definitivno je neophodno ponoviti kurs i za širi auditorijum. Hvala.”

S.T.

 

“Korist – Izuzetno iskustvo, pokrenulo je puno doživljaja i iskustava vezanih za moje detinjstvo, kao i materinstvo! Očekuje me puno “tapkanja”. Sugestija – Škola za roditeljstvo u Srbiji ne postoji, a neophodna je. Na svim nivoima – “svesni” da se još više osveste, a onim drugima makar malo svetlosti u oblast roditeljovanja. Imate svu moju podršku i pomoć ako je potrebno. Hvala Vam.”

LJ.R. D.

 

“Draga Jasmina, hvala za današnji trening o roditeljstvu, privilegija je biti medju prvima, probiti led i dobiti mnogo novih informacija i krenuti u primenu EFT na sebi i u roditeljsvu. I zaista, neka ovo bude samo prvi korak na krčenju puta ka ljubavi i zadovoljstvu i širenju MIRA. Trening uvrstite u vaše redovne programe, verujem da ćete imati dobre rezultate. Ja sam prezadovoljna što mi se pružila prilika da budem ovde.”

M.Z.

 

“Draga Jasmina, žalim što nisam imala mogućnosti da ovo današnje saznanje primenim na svojoj deci, a isto znam da moja deca žele da imaju informaciju o tome, šta u datom momentu ili situaciji da kažu ili primene u vaspitanju svog deteta. Preporučiću im, a neka sami preuzmu odgovornost na sebe – da li će sledeće godine prisustvovati. Hvala Vam.”

S.B.

 

“Izuzetno sam zadovoljna današnjim treningom i informacijama koje sam čula. Počastvovana sam, što sam bila na mestu koje mi je otvorilo novi put, a cilj je što kvalitetniji život.”

M.A.

 

“Izuzetna saznanja koja će nam u mnogome pomoći da poboljšamo svoj život i svih koje volimo. Nešto što nismo mogli ni da pomislimo da je moguće otvara nam se kao mogućnost.”

R.V.

 

“Lepo iskustvo.”

O.S.

 

“Puno korisnih informacija, dosta poučnih primera.”

I.P.

 

“Dobila sam i širinu i ono što mi je nedostajalo. Božanstveno iskustvo.”

LJ.S.