5

Svi mi kao roditelji želimo da nam deca budu uspešna, zdrava, i sretna. Nikada i ne pomislimo da se to možda i neće ostvariti, jer ipak svi radimo najbolje što znamo.
 
Da bi vozili auto, treba nam vozačka dozvola, a za vođenje deteta kroz život, ne dobijemo mnogo instrukcija i pripreme, nego preuzmemo ulogu spontanog roditelja, a tek kasnije vidimo rezultate.

Naučite od čega zavisi uspešnost vašeg deteta, ključne potrebe različitih faza razvoja koje je važno ispuniti, shvatićete mnoge vaše programe potekle iz perioda detinjstva koje možete odraditi sada, bez obzira što više niste dete.

Naučite kako vaša različita ponašanja dovode do formiranja određenih limitirajućih programa vaše dece kako bi to izbegli i postigli upravo suprotno, ono što vašem detetu koristi za budućnost.

Da li ste čuli za indigo i kristalnu decu, ili možda i vi mislite da je vaše dete jedno od njih? Znate li da se mnogi geni nikada ne moraju ispoljiti i zašto i kako se aktiviraju i kako ih je moguće deaktivirati?  I još mnogo toga…

Pridružite nam se i postanite osvešten i edukovan roditelj.

 “Žalim što nisam imala prilike da poslušam ovakvo predavanje u periodu kada sam se pripremala za materinstvo, ali znači mi i sada. Definitivno je neophodno ponoviti kurs i za širi auditorijum. Hvala.” S.T.

Napišite vaš komentar ili pitanje dole u polje za komentare. LIČNO ću odgovoriti koliko god budem u mogućnosti.
Jasmina Kovačev

Studio za edukaciju i vrhunska dostignuća

Svesno Roditeljovanje

Napišite mi šta mislite o ovom što ste čuli.

Kliknite na link TELL A FRIEND ispod i preporučite ovaj video Vašim prijateljima.

Tell a Friend

Comments on Svesno Roditeljovanje Leave a Comment

12/05/2010

Aleksandar Jankovic @ 1:56 pm #

Video i tekst g-dje Jasmine Kovacev su kristalno jasni, maksimalno mobilizatorski, radjeni sa velikim otimizmom, entuzijazmom, samouverenoscu, nadahnucem i maksimalnim poznavanjem materije.
Ocekujem da ce ucesnici seminara moci da:
- udju umnoge tajne svoje proslosti;
- identifikuju faktore u formiranju i determinaciji sopstvenih emocija i uverenja, koji su znacajni za kreaciju licnosti kao i mnoge druge faktore koji uticu na formiranje nase licnosti u toku razlicitih perioda sopstvenog razvoja;
- da upoznamo sta je moguce promeniti od nagativnih faktora koji su ucestvovali u formiranju nase licnosti;
- da naucimo potrebu i mogucnosti uklanjanja emocionalnih i mentalnih blokada (menjajuci nase negativne emocije i blokirajuca uverenja) i da na taj nacin promenimo ono sto nam stoji na putu kvalitetnijeg zivota.
Unapred sam zahvalan g-dja Jasmini za sve ono sto nam je pruzila do sada i sto ce nam pruziti tokom seminara “O svesnom roditeljovanju”.
Do skorog vidjenja,
uz Veliki pozdrav, Aleksandar Jankovic

08/06/2010

Biljana @ 6:20 pm #

Mnogu mi se dopagaat vasite seminari. koga ke organizirate seminar vo Skopje?

08/10/2010

Ognjen @ 9:52 pm #

Nema druge, ako gospođu Jasminu ne uspijemo dovući do Zagreba radi seminara: Svjesno roditeljstvo, onda ću se ja dovući do Beograda radi navedenog seminara.

13/10/2010

Leave a Comment

Powered by WP Hashcash