11

EFT (Emotional Freedom Techniques) poznata kao Tehnika Emocionalne Slobode je izuzetno efikasan način uklanjanja emocionalnih i mentalnih blokada. Pripada novoj grani Energetske Psihologije.

Ponekad deluje kao magičan štapić, mada to nije uvek slučaj. Sve zavisi od kompleksnosti problema, znanja i iskustva onog koji ga koristi.

U svakom slučaju je primenjiva u mnogim oblastima života. Moja želja je, kao i želja osnivača tehnike, da se EFT koristi u svakom domaćinstvu kao što koristimo aspirin, na nivou samopomoći. Istovremeno mi je želja da širim kvalitetnu edukaciju za profesionalnu primenu, a ne samo samopomoći. Psihoterapeuti, psiholozi i neuropsihijatri koji su usvojili EFT kažu da je ona dar sa neba njihovoj profesiji.

Napišite vaš komentar ili pitanje dole u polje za komentare. LIČNO ću odgovoriti koliko god budem u mogućnosti.

Jasmina Kovačev, internacionalni EFT trener po AAMET-u, Praktičar nivoa 3
Studio za edukaciju i vrhunska dostignuća

Termini narednih EFT treninga (samopomoć i prifesionalna primena) i ostalih seminara serije Okrugla Duga su objavljeni na Raspored

Tehnika Emocionalne Slobode

Ovo je treći iz serije edukativnih i životno značajnih videa! Da bi dobili i sledeći, unesite svoju email adresu u donje polje. (Ukoliko ste već ranije uneli email da bi došli dovde, nema potrebe da  ga unosite ponovo)


Uskoro ćete dobiti video na temu zdravlja. Napišite mi šta mislite o ovom što ste čuli, dole u polje za komentar.

Kliknite na link TELL A FRIEND ispod i preporučite ovaj video Vašim prijateljima.

Tell a Friend

Comments on Video #3 Leave a Comment

11/04/2010

Gordana @ 9:17 am #

Odgledala sam sva tri vasa videa i smatram da su dobar uvod u EFT.Medjutim,malo mi je nejasno vase izlaganje u vezi respondingovanja.Ja sam to shvatila kao odgovor,a odgovor moze da se da recju ili pokretom.Dalje,shvatila sam da se moze napraviti i druga podela,a to je da odgovor moze biti emotivan(kada dodirne neku nasu emociju) i neemotivan.Je li to to?
Zanima me i to da li praktikujete UBRZANI EFT kao Robert Smith,koji bar prema videu,traume resava za 15 minuta.
Pozdrav
Gordana

Katarina Branković Gajić @ 12:55 pm #

Poštovana!
Jako mi se dopalo Vaše izlaganje!
I ja imam interesovanja za takvu vrstu edukacije, teme iste ili slične čitam i edukujem se…
Sve što je vezano za oslobanje ličnosti od blokada, pronalaženje sebe, samopomoći, pomoći drugima… me jako interesuje… jednostavno filozofija života…
Moj deda, Dragoljub Branković, je bio poznat psiholog i filozof do 1941.godine i napisao je puno knjiga iz psihologije i filozofije… Geni su čudo…

Veliki pozdrav za Vas.

Šaljem Vam veliku PODRŠKU, ako Vam to znači, ja sam uz Vas!

Katarina Branković Gajić

sanela @ 1:03 pm #

Hvala Vam na videu i vidimo se na treningu.
Pozdrav, Sanela

Branka @ 9:19 pm #

Poštovana gđo. Kovačev!
Prva 3 videa mi je proslijedila prijateljica. Sviđa mi se to što sam od Vas čula. Prepoznala sam se u dosta toga što ste prezentirali. Veselim se sljedećem videu. Planiram primjeniti nešto od onoga što možemo sami napraviti prema vašim uputama, a onda će možda biti i pitanja.
Pozdrav!
Branka

12/04/2010

Gordana Marković @ 9:35 am #

Draga Jasmina,
Pažljivo slušam sve o čemu govorite, naročito deo vezan za blokade, koje nas sprečavaju da postignemo uspeh, u onome što ja za nas bitno. Na prethodna dva video snimka, u dnu ekrana imali ste opciju download, na ovom trećem je nema. Možete li da je unesete, kod kuće nemam internet, pa snimim vaše izlaganje i “na miru” ga ponovo preslušam.
Kod sebe prepoznajem određene blokade i želela bih da ih otklonim. Kad se završi vaš niz predavanja, pokušaću sama da primenim nešto od vaših uputstava ili ću se obratiti stručnjaku.
Čitam Vaše tekstove u Sensi, raduje me ovakav pristup životnim izazovima.
Pozdrav,
Goca

snezana mojsovska @ 10:34 am #

JASMINA Vie ste Moj Bozji dar!Jas sum Snezana od Skopje i mnogu uspeh vi posakuvam !

13/04/2010

vesna @ 2:36 pm #

Poštovana Jasminka,
u pravo vreme sam otkrila EFT i vaš program jer mi se čini da sam došla do crte i da dalje mogu samo na nov način.Potrebno mi je “veliko spremanje”!
Potrudiću se da Vas pratim na seminaru u Novom Sadu a gledanje videa mi služi kao svojevrsna priprema.
Video 3 nema (bar pri otvaranju iz mog mejla) opciju za download,a volela bih da ga skinem jer nisam stalno pri internetu i koristi mi da ih pogledam na miru kod svoje kuće (živim na salašu i za sada nemamo čak ni mogućnost wireless-a).

Unapred hvala uz pozdrav sa severa Bačke od Vesne

10/03/2011

Marija @ 9:03 am #

Postovana,
EFT je divan,samo me zanima kad imamo neke fizicke simptome,a nismo svesni odakle tacno poticu, kakvu afirmaciju sprovodimo u toku primenjivanja
tehnike.Hvala!!!!!!!!!!!!Marija

16/03/2011

Leave a Comment

Powered by WP Hashcash