Seminari "Okrugla duga"

Serija treninga *Okrugla duga* pruža Vam edukaciju iz domena energetske psihologije, posebno EFTa, kao i specifičnih tema uz primenu najsavremenijih tehnika i revolucionarnih pristupa u najvažnijim oblastima života.


Zašto baš naziv Okrugla Duga?

Duga je simbol želje, a da bismo želju ostvarili, potrebno je proći ispod duge, što je nemoguće postići. Sa druge strane, okrugla duga predstavlja celinu, višeslojnu lepotu, ispunjenje ne samo želje nego i postizanje celovitosti na svakom nivou.


Projekat *Okrugla duga* nastao je sa željom da se živi ispunjen život dok oslobađamo svoj potencijal i postižemo unutrašnji mir, kao i veći stepen jedinstva i na globalnom nivou. Rezultat toga je veći stepen mira u celom svetu, veći nivo svesnosti i brže postizanje jedinstva čovečanstva.


Za one koji misle da je to utopija, treba samo da se sete fenomena stotog majmuna. Kada se dostigne kritična masa, promene se dese i kod svih ostalih članova zajednice, a formula je jednostavna:  kvadratni koren od broja jedinki populacije kod koje računamo kritičnu tačku momentuma. Nemojte čekati da drugi odrade momentum za vas. Preuzmite odgovornost i krenite od sebe. Ako budemo čekali na druge, možda nikada i ne dočekamo.


Upravo zato je formirana i serija treninga „Okrugla duga“  koja pomaže bržem napretku ka celovitosti  u različitim vitalnim oblastima života. Treninzi su bazirani na primeni energetske psihologije i najefikasnijih postojećih pristupa. Neki treninzi obuhvataju prvoklasnu edukaciju EFTa na nivou samopomoći i na profesionalnom nivou, neki vas uče komplementarne tehnike i pristupe, neki su orijentisani na vrlo specifične vitalne oblasti kao što je zdravlje, svesno roditeljovanje, postizanje boljih rezultata u biznisu, pronalaženje sebe...


I vi možete biti ispunjeni i celoviti poput okrugle duge. Krenite prvo od sebe i postizanja svog unutrašnjeg mira. Verujte da je to moguće i da će se ostvariti.

Priključite nam se!


* Vremenom ćemo proširivati spektar treninga i seminara. Ukoliko imate specifičnu temu za koju smatrate da bi trebala da bude deo serije seminara *Okrugla duga*, kontaktirajte nas na e-mail: jasminakovacev@gmail.com